Vraag stellen – Huisartsenpraktijk Adesse – Ede
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Adesse
Willem de Zwijgerlaan 3A 6713 NS
Ede

Vraag stellen

E-consult
U kunt een vraag over uw gezondheid op meerdere manieren aan ons stellen. Eén van de opties is het sturen van een e-consult via een beveiligd portaal, www.MijnGezondheid.net. Een e-consult is een laagdrempelige manier om direct aan de huisarts uw vraag te stellen, waarbij u over het algemeen binnen 2 tot 3 werkdagen een antwoord kunt verwachten. Ook is het mogelijk om foto’s toe te voegen aan uw bericht. Let op: Het stellen van uw vraag middels een e-consult is niet bedoeld voor spoedeisende zaken, wanneer u pijnklachten heeft of wanneer er mogelijk een fysieke beoordeling nodig is. Twijfelt u hierover, dan raden wij u aan te bellen met de assistenten. Voor betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid kunt u ook terecht op www.thuisarts.nl.

Telefonisch
Het is ook mogelijk om uw vraag telefonisch te stellen. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 10.30u, van 11.00 tot 12.00u en tussen 14.00 en 16.30u. Als u belt met de praktijk, dan krijgt u altijd eerst de assistente aan de telefoon. Zij kijkt samen met u hoe uw vraag het beste te beantwoorden is. Soms is dat door een afspraak te maken op de praktijk, maar het kan ook voorkomen dat de assistente u zelf een advies geeft. Of dat zij uw vraag overlegt met de huisarts zonder dat u op het spreekuur hoeft te komen. De assistente is opgeleid om samen met u een inschatting te maken met welke optie u het beste geholpen bent.
Vaak zal zij u hiervoor aanvullende vragen stellen, met name om de ernst van uw situatie in te schatten. Dit kan soms voelen alsof er een drempel wordt opgeworpen om een afspraak bij de huisarts te voorkomen. Daar is dit echter pertinent niet voor bedoeld. De vragen zijn juist bedoeld om u zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, en zodat met u al onze patiënten de zorg kunnen krijgen die zij verdienen.