Vertrek dokter Wierckx-Mentink – Huisartsenpraktijk Adesse – Ede
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Adesse
Willem de Zwijgerlaan 3A 6713 NS
Ede

Terug naar overzicht

Vertrek dokter Wierckx-Mentink

Per 1 januari jl. is dokter Wierckx-Mentink niet meer werkzaam in onze praktijk. Ze licht dit zelf toe:

“In juni 2006 ben ik als opvolgster van dr. Leijdens begonnen in deze praktijk. Er is veel gebeurd. De eerste jaren heb ik me verdiept in de basis van het vak. Ik wilde u leren kennen, wilde weten wat voor u belangrijk was en mijn zorg daarop aanpassen. Dat is me meestal wel gelukt, maar helaas niet altijd. De huisartsenzorg is in de loop van de jaren uitgebreid met de komst van de ketenzorg voor diabetes mellitus, hypertensie en ouderenzorg. Om die reden zijn we dan ook verhuisd vanuit het kleine gebouwtje aan de Stationsweg naar het grote pand in het Eerstelijns Centrum Beatrixpark. Ook in mijn privé leven is het nodige veranderd. Ik ben moeder geworden van twee zoons en heb een scheiding doorgemaakt. Het laatste jaar ben ik tot de conclusie gekomen dat ik  het huisartsenvak nog steeds weliswaar heel boeiend vind, maar dat ik mijn werk-privé balans niet op orde krijg. Ik wil mijn ervaringen als huisarts gebruiken om de zorg te verbeteren op een grotere schaal en zo mijn collega’s meer mogelijkheden geven om de zorg aan u te verbeteren. Daarom vertrek ik per 1 januari 2022 om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik wil u graag hartelijk bedanken voor alle betekenisvolle en waardevolle momenten die u met me gedeeld heeft.”

Publicatiedatum: 01-02-2022