Pensionering dokter De Roo – Huisartsenpraktijk Adesse – Ede
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Adesse
Willem de Zwijgerlaan 3A 6713 NS
Ede

Terug naar overzicht

Pensionering dokter De Roo

Het zal u niet zijn ontgaan: Dokter De Roo is met pensioen. Hierbij nog een persoonlijk woord van de dokter zelf:

“Helaas… Na bijna 37 jaar als huisarts in Ede werkzaam te zijn geweest, ga ik de praktijk als zelfstandig gevestigd huisarts verlaten. Op 1 april 1985 begonnen op de Lindelaan 7, later werkzaam op de Stationsweg 34a tezamen met Cora Leijdens-Arendse. Twee huisartsen met een kleine praktijk en 2 doktersassistentes (waaronder mijn vrouw Alma). De praktijk groeide en groeide en dus werd in november 2007 de nieuwe ruimte in het Eerstelijns Centrum Beatrixpark betrokken. Dr. Leijdens was inmiddels gestopt met de praktijk en haar deel werd overgenomen door dr. Wierckx-Mentink, vanaf 2011 in samenwerking met dr. K. Vermeulen. Inmiddels werken we met 4 huisartsen, 5 doktersassistentes en 3 praktijkondersteuners.

Als huisarts heb ik meerdere generaties kunnen begeleiden tijdens kleine en grote gezondheidsproblemen. Soms was er vreugde, vaker waren er zorgen en verdriet. U gaf me het vertrouwen een inkijkje te geven in uw leven in de hoop dat ik iets kon bijdragen aan uw gezondheid. Meestal kon dat gelukkig wel, soms ook niet.

Gesteund door onze praktijkassistentes als eerste aanspreekpunt en mijn vrouw Alma voor haar voortdurende support, alle administratieve taken, reizigersadvisering en vaccinaties, heb ik me altijd uitsluitend kunnen concentreren op de patiëntenzorg in al zijn facetten. Er zijn daarnaast veel uren besteed aan nascholingen, diverse bestuurstaken, de digitalisering van de praktijk en het opzetten van het gezondheidscentrum ELC Beatrixpark waarin we nu werkzaam zijn. Er is veel vrije tijd in het deze zaken gaan zitten, doch ik deed het met alle plezier en liefde !

De afgelopen jaren zijn voorbij gevlogen. Heel veel (lees: bijna alles) is veranderd, maar één ding is gebleven: de aandacht voor de aan ons toevertrouwde patiënten. Vandaar ook dat er een naamswijziging gaat plaatsvinden: de praktijk zal voortaan door het leven gaan als Huisartsenpraktijk Adesse, wat zoveel betekent als “aanwezig zijn”, aanwezig voor u als patiënt.

De vriendschappelijke band die ik met velen heb opgebouwd en het vertrouwen welke ik genoot van u allen zijn mij dierbaar en zal ik ook zeker erg gaan missen.

Graag had ik de gelegenheid geboden om voor het laatst elkaars hand te schudden, herinneringen op te halen aan wat geweest is en/of ons/elkaar te bedanken. Maar: i.v.m. de coronapandemie en het weer fors opgelopen aantal besmettingen voelt het voor mij niet goed om een grootschalige afscheidsreceptie te geven. Ik wil u uiteraard wel de gelegenheid geven mij gedag te zeggen: u kunt hiervoor via onze doktersassistente een afspraak maken op een tijdstip na het middagspreekuur.

Ik zal u allen zeker gaan missen! Zorg goed voor uzelf!”

 

 

Publicatiedatum: 01-02-2022