Herhaalrecepten – Huisartsenpraktijk Adesse – Ede
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Adesse
Willem de Zwijgerlaan 3A 6713 NS
Ede

Herhaalrecepten

U kunt op verschillende manieren een herhaalrecept aanvragen. Medicijnen die op werkdagen voor 11 uur zijn aangevraagd, kunt u de volgende werkdag na 11 uur bij uw apotheek ophalen. Mocht u of iemand anders niet in staat zijn om de medicatie bij de apotheek op te halen dan dient u dit duidelijk te vermelden bij uw aanvraag.

Via de apotheek
Als u in het bezit bent van een herhaalnummer (deze staat op het etiket van het medicijndoosje), kunt u via de website van uw apotheek gebruik maken van de herhaalmodule. U toetst de vier cijfers van uw geboortejaar in en u vult het herhaalnummer in (zonder de puntjes). Vervolgens klikt u op medicijn aanvragen.

Klik hier voor Apotheek Weideman

Klik hier voor de Acacia Apotheek

Klik hier voor de Edesche Apotheek

Klik hier voor Apotheek Veldhuizen

Klik hier voor Apotheek Rietkampen

Klik hier voor Apotheek Kernhem

Wanneer u medicijnen met vaste regelmaat gebruikt, kunt u gebruik maken van de herhaalservice. Deze service kunt u bij de apotheek aanvragen. De apotheek zorgt, in overleg met uw huisarts, dat uw medicijnen op tijd klaarstaan. Daar hoef u zelf niets voor te doen. U krijgt van de apotheek bericht zodra u de medicatie kunt ophalen of wanneer zij deze bij u thuisbezorgen. Let op: deze herhaalservice kunt u alleen gebruiken voor medicijnen die u met een vaste regelmaat gebruikt. Medicijnen die niet onder de herhaalservice vallen, zoals crèmes of medicijnen die u niet chronisch gebruikt, vraagt u op één van de andere manieren aan.

Via uw patiëntenportaal
Het is ook mogelijk uw medicijnen aan te vragen via uw patiëntenportaal, www.MijnGezondheid.net. U logt hier in via uw digi-D en vindt onder het kopje mijn medicatie een knop om gemakkelijk, snel en veilig uw medicatie te herhalen.

Via de receptenlijn
Ten slotte is het mogelijk om onze receptenlijn in te spreken. Belt u hiervoor naar 0318-452835.